Proef Boulevard Zuid

Proef Boulevard Zuid

Uitnodiging ‘Proef Boulevard zuid’

Proef Boulevard Zuid is de naam van de officiële opening van het vernieuwde winkelcentrum. Dit grootse gebeuren vindt plaats op zondag 3 september 2017 a.s. van 12.00 tot 17.00 uur.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

Om 12.00 uur begint ‘Proef Boulevard Zuid’. Het winkelcentrum is die dag verdeeld in vier sectoren. In elke sector is iets bijzonders te proeven en zullen de winkeliers u de gelegenheid bieden met hun eigen winkel en producten nader kennis te maken. Alle Stratummers krijgen half augustus een speciale ‘Proefkaart’ in de brievenbus en die wordt ook de dag zelf nog uitgedeeld.

Wie met de proefkaart alle vier de sectoren bezoekt kan dat laten afvinken waarna de Proefkaart als lot kan worden ingeleverd voor de speciale loterij met fantastische prijzen.

Het winkelcentrum wordt natuurlijk sfeervol aangekleed, er wordt muziek verzorgd door een DJ, bezoekers kunnen genieten van diverse soorten entertainment (muzikaal, theatraal) en er kan ‘geproefd’ worden door de bezoekers. Speciaal voor de kinderen zijn Elsa en Olaf uit de Disneyfilm Frozen de hele middag aanwezig.

Om 14.00 uur is er een officiële openingsceremonie en daarna zijn er tot 17.00 uur doorlopend proeverijen in de verschillende sectoren.

Namens Bloemenhuis Bouman bent u van harte uitnodigt.
Tot 3 September 17