Trouw bloemen & veel meer

Bruidsboeketten en veel meer, ontdek het mooiste bloemwerk voor jullie bruiloft!

Een bruidsboeket zoals jij hem wilt, wij maken alles naar uw wens.
Een bruidsboeket is meer dan alleen een los bosje bloemen. Het is door onze bloemist met passie en zorg op jullie wens gemaakt met de mooiste bloemen, wat echt bij jullie past.
Er is zoveel mogelijk! maar hoe kies je nou jou persoonlijke bruidsboeket. Ga eerst af wat jij mooi vindt, jouw stijl, kleur of bloemsoorten zoals rozen, Gerbera’s of seizoensbloemen. Zo krijg je een uniek bruisboeket wat past bij jullie huwelijks dag!

Corsage, is tegenwoordig een sieraad op je kleding
En het maakt je het een complete plaatje als bruidspaar. De bruidegom corsage is een kunstwerkje op zich. Aan de hand van de bloemen van het bruidsboeket, wordt de bruidegom corsage met passie gemaakt door onze bloemist.
Om uw pak niet te beschadigen gebruiken wij voortaan magneetjes.

Aankleding op uw trouwlocatie
Jouw trouwlocatie kunnen we goed opfleuren met mooie boeketten, bloemstukken, stoelversiering of tafelvaasjes  in de stijl van je bruidsboeket. Veel is mogelijk, wij kunnen op locatie ideeën opdoen en bespreken. (foto’s van trouwlocatie is ook voldoende) Uiteraard bezorgen en plaatsen wij alle bloemen op uw trouwlocatie wanneer je dit wenst.

Voor advies van uw bruidsboeket kunt u langs komen in onze bloemenwinkel aan de Heezerweg in Eindhoven. Bloemen met een boodschap maken uw huwelijk compleet!

Bloemenhuis Bouman doet u graag ideeën aan de hand met advies en sfeer foto’s.  Zie onze eigen gemaakt bloemwerken hier onder.